Wandelen

11 zondagen, 2 (lange) weekenden en 1 dag op de fiets | Als vereniging delen we één passie met elkaar: buiten zijn in de natuur. En dat hoeft niet altijd in bergen te zijn. We trekken er regelmatig op uit in Noord-Holland en ver daar buiten. Elke 2e zondag van de maand gaan we Nederland te voet verkennen. En wil je langer lopen dan kun je ook meegaan op één van de twee wandelweekenden over de grens. Iedere keer wat anders: van de Ardennen, Westerwald tot de Eiffel. De dagtochten zijn zo’n 20 km. Mooie natuur en goed gezelschap gegarandeerd. Weer of geen weer, de wandelingen gaan altijd door!

 

Startpunt    Het vertrek- en eindpunt is meestal een trein of busstation. We houden rekening met aankomst- en vertrektijden. Check echter altijd zelf nog de actuele vertrektijden via www.9292ov.nl of 0900-9292.
     
Afstand wandelingen    Rond de 20 kilometer. Vaak is er een kortere variant mogelijk
     
Duur   De wandelingen duren tot ongeveer 16.30 uur
     
Lunch en eten   Onderweg stoppen we bij een gelegenheid om iets te drinken als daar een mogelijkheid tot is. Neem  altijd zelf een lunch­pakket en drinken voor onderweg mee.
     
Kosten    De deelname aan de wandelingen is gratis. Toegang duinen, lunch en dergelijke is voor eigen rekening 
      

 

Overzicht data

Alle activiteiten staan in de agenda op deze website. Je kunt binnen de agenda filteren op de activiteiten van jouw keuze. Ga naar het overzicht wandelingen in de agenda >>

 

Wandelverslagen

  

Aanmelden en meer informatie

Heb je intresse om aan te sluiten of wil je meer informatie? Mail de wandelcie via wandelen@nkbvnoordholland.nl. Er zijn vijf personen die de wandelingen coördineren:

  • Michel Kerkhoff
  • Paul Peeters
  • Jan Boomsma
  • Henny Haremaker
  • Herman Lohman