Jeugdklimmen Castricum 2019

Jeugdklimmen Castricum 2019

Vindt plaats op

Kom je ook klimmen bij Multisportpark Berg en Bal in Castricum. Leer de fijne kneepjes van het klimmen en veilig zekeren. Zodat je als klimbuddies volledig op elkaar kunt rekenen. We zorgen voor de nodige uitdaging. En bij het goed volbrengen van de cursus ontvang je een officieel klimvaardigheidsbewijs.

 

In het kort

Tijdstippen
*10.00 tot 12.00 uur met de basisschooljeugd (7- 11 jaar). De nadruk ligt hier op het spelenderwijs veilig leren klimmen en uiteindelijk het klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope. 
*13.30 tot 15.30 uur met de middelbare schooljeugd (11 jaar en ouder). Hier ligt de nadruk op het verhogen van het klimniveau en het aanleren van de vaardigheden om buiten te kunnen klimmen.

Locatie
Multisportpark Berg en Bal, De Bloemen 69, 1902 GT Castricum

Kosten
€ 8 per keer inclusief gebruik materiaal

Certificaat
Einddoel is het behalen klimvaardigheisbewijs indoor voorklimmen en het klimmen in de rots buiten.

Leeftijd*
We hanteren de leeftijd vanaf 7 jaar in verband met veiligheid en het goed kunnen passen van klimgordels. In overleg kan gekeken worden of kinderen van een jongere leeftijd al kunnen meedoen. Neem hierover contact met ons op.

 

Gratis kennismaken

Eerst een keer uitproberen? Doe dan een zondag gratis mee. Opgeven per mail of telefonisch is nodig, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er voldoende instructeurs aanwezig zijn. Wij hopen je gauw eens bij de klimmuur te zien!

Overzicht zondagen 2019

20 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 2 juni, 30 juni*, 15 juli, 1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december.

*Zomerafsluiting - Op 30 juni net voor de start van de zomervakanties gaan we een een dag klimmen bij Monte Cervino.

Aanmelden & informatie

Je kunt je gemakkelijk aanmelden via ons aanmeldformulier. Klik op de groene button. En heb je vragen onze contactpersoon voor het jeugdklimmen in Castricum is: Fred de Winter, tel 06 248 051 64, jeugdcastricum@nkbvnoordholland.nl.

Tot in de klimhal!

 

Tags: #jeugdklimmen #Castricum #indoorklimmen