Meetup: Djangart Unchained

Meetup: Djangart Unchained

Vindt plaats op

We organiseren wederom een Meet Up, met deze keer een lezing door het team van de NKBV Expeditie Academie! Een spannend verhaal over een ambitieuze tocht van 6 jonge alpinisten. Klimmuur Haarlem zorgt voor de nodige ambiance & natuurlijk voor overheerlijke pizza's (gratis voor NKBV leden). Meld je snel aan door een mailtje te sturen naar info@nkbvnoordholland.nl

De lezing:

Op expeditie naar een ver land, met nog onbeklommen bergen. Met het doel, een eerstbeklimming op een 5000'er. Dit was de droom van 6 jonge alpinisten. Vijf weken trokken zij er voor uit om deze droom na te jagen. Waar? In de afgelegen Djangart vallei, onderdeel van het Kokshaal Too massief van oost Kirgizië. In feite een uitloper van de Himalaya.

Maar hoe doe je dat? Hoe vind je een onbeklommen berg? Wat moet je kunnen om op expeditie te gaan? Twee jaar trok de NKBV Expeditie Academie er voor uit om hierop voor te bereiden. Op 8 december vertelt het team hun verhaal over wat het betekent om zo lang naar een doel te werken, om als team door moeilijke tijden te gaan, om onbeklommen bergen te beklimmen (en die een naam te mogen geven) en wat het betekent om wekenlang in een tent te leven. 

Programma zaterdag 8 december: 
18:00 uur inloop & ontvangst* 
19:00 uur start presentatie
19:45 uur pauze
20:00 uur vervolg presentatie
20:45 uur afronding presentatie & ruimte voor vragen
21:00 uur tijd om te borrelen!

*Tijdens de ontvangst trakteert de regio alle NKBV leden op een heerlijke verse pizza en een drankje. Graag vernemen we hoeveel mensen er komen (eten), dus vergeet niet een mailtje te sturen om je aan te melden.

Aanmelden:
De lezing is gratis te bezoeken, maar je moet je hiervoor wel even aanmelden. Aanmelden kan via info@nkbvnoordholland.nl.
Geef daarbij meteen even aan of je NKBV lid bent en of je graag een pizza'tje met ons mee eet.

Kom je ook? Gezellig!