Open Klimweekend

Open Klimweekend

Vindt plaats op tot en met

Pak je (pof)tas en kom mee naar buiten! Tijdens een open klimweekend gaan we een weekendje over de grens klimmen in een prachtig klimgebied. Alle leden die zelfstandig kunnen klimmen (liefst in het bezit van het klimvaardigheidsbewijs outdoor voorklimmen) zijn welkom. In overleg kan er gekeken worden of het ook mogelijk is om begeleiding te regelen voor minder ervaren outdoorklimmers die ook graag mee willen. Het dragen van een helm is verplicht. Check voor meer informatie op de bestemming van dit open weekend op onze Facebook pagina, voor de meest actuele informatie!

Voor wie
Alle leden die zelfstandig kunnen klimmen (liefst in het bezit van het klimvaardigheidsbewijs outdoor voorklimmen) zijn welkom. In overleg kan er gekeken worden of het ook mogelijk is om begeleiding te regelen voor minder ervaren outdoorklimmers die ook graag mee willen. Het dragen van een helm is verplicht.

Klimgebied: Nog vast te stellen

Wanneer: Iedereen is welkom vanaf vrijdagavond, maar je mag natuurlijk ook op zaterdag of zondag aansluiten
Overnachten: NTB
Kosten: de reis- en verblijfkosten, zijn voor eigen rekening.
Coördinator(en) activiteit: TBD

 

Aanmelden & contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen via outdoorklimmen@nkbvnoordholland.nl. Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button. We informeren je spoedig per e-mail na aanmelden.

Kijk ook op onze Facebook pagina voor actuele informatie en leg contact met anderen die meegaan.