Open Klimweekend

Open Klimweekend

Vindt plaats op tot en met

Pak je (pof)tas en kom mee naar buiten! Tijdens een open klimweekend gaan we een weekendje over de grens klimmen in een prachtig klimgebied. Alle leden die zelfstandig kunnen klimmen (liefst in het bezit van het klimvaardigheidsbewijs outdoor voorklimmen) zijn welkom. In overleg kan er gekeken worden of het ook mogelijk is om begeleiding te regelen voor minder ervaren outdoorklimmers die ook graag mee willen. Het dragen van een helm is verplicht. Check voor meer informatie op de bestemming van dit open weekend op onze Facebook pagina, voor de meest actuele informatie!

Voor wie
Alle leden die zelfstandig kunnen klimmen (liefst in het bezit van het klimvaardigheidsbewijs outdoor voorklimmen) zijn welkom. In overleg kan er gekeken worden of het ook mogelijk is om begeleiding te regelen voor minder ervaren outdoorklimmers die ook graag mee willen. Het dragen van een helm is verplicht.

Klimgebied:
We gaan dit weekend naar Pont a Lesse, een vrij groot klimgebied bij Dinant. Hier is voor iedereen wel te klimmen, routes vanaf derde graad, veel in 4e en 5e graad. En veel zwaarder voor de liefhebbers.
Voor niet klimmers die mee willen, er kan hier gewandeld en gefietst worden, Dinant is een leuke stad, abdijen met brouwerij en kastelen genoeg in de buurt om je een weekend te amuseren.

Wanneer: Iedereen is welkom vanaf vrijdagavond, maar je mag natuurlijk ook op zaterdag of zondag aansluiten
Overnachten: Kamperen kunnen we op de camping in Pont a Lesse vlak bij het klimgebied.
Kosten: de reis- en verblijfkosten, zijn voor eigen rekening.
Coördinator(en) activiteit: Andries Timmer

 

Aanmelden & contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen via outdoorklimmen@nkbvnoordholland.nl. Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button. We informeren je spoedig per e-mail na aanmelden.

Kijk ook op onze Facebook pagina voor actuele informatie en leg contact met anderen die meegaan.