Vrijwilligers BBQ

Vrijwilligers BBQ

Vindt plaats op

Veel over gesproken, maar eindelijk daar dit jaar: de vrijwilligers BBQ! Iedereen die zich heeft ingezet voor onze regio (of gaat inzetten dit jaar) is van harte uitgenodigd om naar onze vrijwilligers BBQ te komen. Wij trakteren!

Vrijwilliger
Twijfel jij of je onder de noemer "vrijwilliger" valt? Dan ben je waarschijnlijk -in onze ogen- WEL een vrijwilliger. Iemand die alleen klimt of wandelt of kajakt die zal zich niet aangesproken voelen, terwijl bijvoorbeeld de persoon die ze naar de activiteit toe heeft gereden dat misschien wel doet. En terecht! We willen jou graag bedanken voor je inzet, groot of klein. Vaak ben je gewoon te bescheiden.... dus kom lekker BBQen, vrijwilliger. 

BBQ
Hete kolen, rauw vlees en lauw bier. Nee, we gaan echt ons best doen om dat te voorkomen! (Maar wij zijn natuurlijk ook maar vrijwilligers ;)). We zorgen voor variatie in het etensaanbod, met daarbij natuurlijk ook lekker veel groente. Heb je specifieke allergieën, dan vragen we je dat wel even vooraf te melden middels een privé berichtje.

Locatie
De locatie is momenteel nog niet definitief bekend, maar het streven is om een centrale plek uit te kiezen waar gratis geparkeerd kan worden en idealiter ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We proberen het zo goed mogelijk te regelen, dus je snapt waarom nog niet definitief is :). Zet de datum in ieder geval wel alvast in je agenda -> save the date!

Tijd
Idem! Aanvang 18:00 uur is voor dit event ingesteld om iedereen alvast een indicatie te geven. Het kan een uurtje eerder of later worden: updates zullen volgen.