Reisverzekering

Als (toer)skiër, snowboarder of sneeuwschoenwandelaar blijf je niet altijd op de uitgezette pistes. Helaas stopt de dekking van de meeste reisverzekeringen vaak daar waar jouw avontuur begint. De NKBV vindt dat haar leden de mogelijkheid moeten hebben om avontuurlijke tochten te maken die ook off-piste gaan.

Off-piste verzekerd
Voor slechts €31,90* per kalenderjaar biedt de NKBV een reisverzekering aan die, naast de normale dekking, ook ongevallen buiten de pistes en paden dekt. Opsporing, redding en repatriëring worden vergoed, wanneer en waar ook ter wereld. Of je nu met of zonder begeleiding op pad gaat. Welke bergsportactiviteit je ook beoefent: binnen, buiten, in klimhallen, het is met deze unieke reisverzekering gedekt.

  • Slechts €31,90* (aangepaste premie voor kinderen)
  • Uitgebreide bergsportdekking, off-piste skiën/boarden bij alle lawinewaarschuwingen en met of zonder begeleiding (*ook duiken is gedekt)
  • Werelddekking
  • NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Verlenging mogelijk bij langdurige reizen
  • Dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen

Verzekering voor leden
Om de verzekering af te sluiten moet je NKBV-lid zijn. Voor maar € 51,50* per kalenderjaar ben je al lid. Lees alles over de voordelen van het NKBV-lidmaatschap en meld je direct aan. In het aanmeldformulier is de optie opgenomen om ook de NKBV-reisverzekering af te sluiten.

Ook voor minder actieve vakanties 
Lig je tijdens je vakantie liever op het strand met een boek? Dan is deze verzekering ook zeer compleet. Met dekking van reisbagage, ongevallen, geneeskundige kosten, wettelijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Heb je vragen over wat de verzekering wel of niet dekt? Neem een kijkje bij de Veelgestelde Vragen.

Wijzigen of opzeggen
Wil je je reisverzekering wijzigen of opzeggen? Dat kan via MijnNKBV.

* Dit zijn de tarieven voor 2018.