Agenda en activiteiten

Regio Noord-Holland organiseert allerlei mooie activiteiten voor haar leden. Zo hebben we vele activiteiten voor de jeugd zoals onder begeleiding leren klimmen in klimhallen in Alkmaar, Castricum en Haarlem en ook outdoor. 50-plussers kunnen terecht bij de klimmuur in Haarlem. Daarnaast bieden we 'open weekenden' waar je naar believen kunt rotsklimmen, boulderen en wandelen. Ook kun je terecht bij onze regio-avonden voor inspirerende lezingen over klimmen en bergtochten. Kortom, bij de regio kun je veel dingen leren, maar ook mensen ontmoeten die net als jij een passie voor klim- en bergsport hebben.

Mocht je fouten of onduidelijkheden op onze website of in het programma tegenkomen, laat dat dan graag weten aaan de webbeheerders Paul Peeters en Gerben van Garderen via dit mailadres.

Regio Activiteiten overzicht

Jeugdklimmen

Klimmen is voor iedereen. Maar het begint natuurlijk bij de jeugd. Jong geleerd is oud gedaan. Elke maand organiseren we jeugdklimmen in Castricum.

Wandelen

Bereid je goed voor op je bergwandelvakantie en wandel mee met de regio. Elf keer gaan we wandelen en één keer fietsen; altijd op de 2de zondag van de maand.

 

Klimcursussen

Wij organiseren diverse klimcursussen.

Lezingen, events en vergaderingen

Laat je inspireren tijdens lezingen over de klim- en bergsport, bezoek een gezellig evenement of beslis mee over de toekomst van de regio tijdens een regiovergadering.

Regioweekenden

Regioweekenden zijn een prachtige kans om samen in een mooie omgeving van bergsport en wandelen te genieten.

 

Regio Agenda

Disciplines

Activiteiten

Organisator

Helaas...

Er zijn geen artikelen gevonden met de door jou gekozen filters.
Probeer het nog een keer.

{* activity.region_title *}
{* activity.eventstart *} Nog geen nieuwe datum {* activity.eventstart *} t/m {* activity.eventend *}
{* activity.title *}
{* activity.summary *}
Lees verder